Downloads

GRATIS whitepapers

Whitepaper zettechnieken combineren met 3D-lasersnijden

Ontdek de vele – vaak nog onbekende – mogelijkheden van vergaande zettechnieken gecombineerd met 3D-lasersnijden. We hebben de info hierover op een rijtje gezet:

Whitepaper zettechnieken combineren met 3D-lasersnijden

 

 

 

Whitepaper hoogsterkte staal

WBM Staalservice centrum heeft veel ervaring met het bewerken van hoogsterkte staal. Wij zijn daarnaast één van de weinige bedrijven die hoogsterkte staal dikker dan 4 mm kunnen snijden en zetten. Kortom, we hebben een hoop kennis in huis. En dat delen we graag in deze whitepaper!

Bewerken van hoogsterkte staal

 

 

Leaflets

Leaflets van de visuals
In één oogopslag zien welke onderdelen we zoal kunnen maken? En welke staalsoorten we veel verwerken? Dat kan in deze visuals.

Leaflet visuals NL
Leaflet visuals DE

 

Overig

Aanleveren bestanden
Voor het aanleveren van bestanden gelden enkele richtlijnen. Aangeleverde bestanden die aan die richtlijnen voldoen, kunnen sneller worden verwerkt. In onderstaand document zijn de aanleverspecificaties te vinden. Heeft u nog vragen? U kunt altijd even bellen, we helpen u graag!

Aanleverspecificaties WBM

 

Certificaten
WBM beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de eisen van de norm NEN-EN ISO 9001. Dat is de conclusie van TÜV Nederland die bij WBM een jaarlijkse evaluatie doet. Het certificaat is hier te downloaden:

ISO9001 certificaat WBM Staalservice centrum NL
ISO9001 certificaat WBM Staalservice centrum DE