Over ons

Moeilijk zetwerk en 3D lasersnijden en lassen. Daar zijn wij bij WBM Staalservice goed in!

 

WBM Staalservice is opgericht in 1968 door de heer Willemsen en na 50 jaar nog steeds in handen van de familie Willemsen. WBM Staalservice heeft zich in deze 50 jaar altijd bezig gehouden met het snijden en zetten van staalplaat. Van oudsher staat WBM bekend om haar vakmanschap als het gaat om het snijden en zetten van complexe vormen tot 6 meter, materiaal dikker dan 4 mm en hoogsterkte staal.

WBM beschikt over enkele zware kantbanken tot 1000 ton perskracht. Daarnaast is WBM 15 jaar geleden als één van de eersten begonnen met het 3D-snijden en 3D-lassen, beiden zeer geschikt voor diverse toepassingen. We beschikken verder over CNC-lasersnijmachines, brandsnijmachines, een optische snijmachine, een laskanten machine, lasapparatuur, een richtwals en een CNC-boormachine. Kijk bij ons machineoverzicht voor verdere specificaties.

WBM is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in:

Als ‘denkers in staal’​ heeft WBM Staalservice centrum een sterke reputatie als co-maker en innovatieve probleemoplosser die klanten ondersteunt bij ontwerp en productie van halffabricaten en complete assemblages. Dit maken wij mogelijk door een nauwe samenwerking met enkele gecertificeerde partners. Maakbaarheidsstudies, prototyping, advies (ontwerp en o.a. materiaalkeuze) en logistieke afhandeling behoren tot het brede dienstenpakket. De export van WBM, een kwart van de totale omzet, gaat voornamelijk naar Duitsland en België, maar het bedrijf heeft ook klanten in landen als Hongarije, Roemenië, Tsjechië, de USA en Azië.